Partner Grupy Gumułka na zaproszenie Izby Gospodarczej Komunikacji Miejskiej przyjął rolę prelegenta podczas organizowanej w Warszawie konferencji pn. „Strategiczne zagadnienia prawne sektora komunikacji miejskiej”. W ramach przewidzianych w programie prelekcji, Marcin Roj zaprezentuje kluczowe zagadnienia ekonomiczne umów powierzenia, weźmie też udział w panelu dyskusyjnym.

Konferencja odbędzie się w dniu 20 listopada br. w godzinach 10:00 – 15:30 w sali konferencyjnej hotelu Polonia Palace przy Al. Jerozolimskich 45. Podczas Konferencji zostaną przedyskutowane m.in. praktyczne aspekty prawne i ekonomiczne umów powierzenia oraz zmiany dotyczące ustawy o elektromobilności. Przewidziany jest także czas na zadawanie pytań i uzyskanie rozwiązania ewentualnych problemów.

Zapraszamy wszystkich naszych klientów, w szczególności tych, dla których wykonujemy audyty rekompensaty kosztów usług świadczonych w interesie publicznym!